Pilot uočio misteriozni monolit u divljini: Najčudnija stvar na koju sam naišao u svojoj karijeri, definitivno nije pao s neba

Screenshot

S obzirom na to da je riječ o području u kojem vladaju teški klimatski uvjeti, s državne službe i letačka posada nisu otkrili točnu lokaciju monolita. 

Državni službenici savezne američke države Utah u SAD-u otkrili su tajanstveni monolit na jugu te države koji svojim izgledom nikako “ne paše” u okoliš u kojem je pronađen, piše The Guardian.

Nisu mu otkrili lokaciju

Naime, službenici su iz helikoptera brojali muflone u zabačenom području Utaha kada su uočili metalno zdanje visoko oko tri metra koje strši iz zemlje.

Pilot helikoptera Bret Hutchings lokalnim medijima rekao je kako je to “najčudnija stvar na koju je naišao tijekom svih njegovih godina letenja”, a monolit je posebno zanimljiv jer je u potpunom kontrastu s okolinom u kojoj je pronađen, a koju karakteriziraju crvene stijene u južnom Utahu.



S obzirom na to da je riječ o području u kojem vladaju teški klimatski uvjeti, s državne službe i letačka posada nisu otkrili točnu lokaciju monolita jer strahuju da bi ljubitelji avantura mogli stradati u surovom okolišu kojim vladaju mufloni.

screenshot

“Predmet je izgledao umjetno, činilo se da je čvrsto zasađen u zemlju, definitivno nije pao s neba! Pretpostavljam da je riječ o nekom umjetniku novog vala ili nešto slično”, kazao je Hutchings koji je aludirao na to da je monolit mogao postaviti ljubitelj filma Stanleya Kubricka “2001: Odiseja u svemiru” zbog prepoznatljive scene u kojoj skupina majmuna nailazi na divovski monolit, piše Rtl.hr 

Komentari