Partijala na kokainu i ostavila dijete s buldogom, razderao ga je na smrt

Facebook

Majka devetogodišnjeg dječaka kojeg je pas izgrizao na smrt, dok se ona zabavljala s vlasnicom psa i uzimala kokain u obližnjoj kamp-kućici, osuđena je jučer na dvije godine zatvora.

Frankie Macritchie umro je nakon što ga je u travnju prošle godine napao križanac američkog buldoga i stafordskog bul terijera težak 45 kilograma.

Devetogodišnji Frankie ostao je sam u kamp-kućici u Cornwallu sa psom po imenu Winston dok je njegova majka Tawney Willis uzimala kokain na obližnjoj zabavi. Willis (31), vlasnica psa Sadie Totterdell (29) i još nekoliko njihovih prijatelja su za vrijeme napada pili i slušali glazbu u zasebnoj kućici.

54 ugriza

Pas je djetetu zadao 54 ozljede, od kojih su najozbiljnije bile na glavi i vratu. Kada se Willis u ranim jutarnjim satima vratila u kamp-prikolicu, prolaznik je čuo kako viče: “Moje dijete! Moje dijete!”



Tawney Willis priznala je optužbu za zanemarivanje djeteta i dobila je zatvorsku kaznu od dvije godine. Sudac Simon Carr je vlasnici psa dodijelio tri godine zatvora jer je psa ostavila samog s Frankiejem iako je već ranije ugrizao drugo dijete.

I Willis i Totterdell bile su na zabavi u kamp-kućici na kojoj su gosti uzimali drogu, uključujući Willis koja je uzimala kokain.

“Naravno da nitko nije mogao predvidjeti da će se dogoditi takvo nešto, ali rizik je postojao. Činjenica da su njegovi djed i baka bili u kamp-kućici u blizini čini situaciju još žalosnijom”, rekao je sudac.

Velika rana na glavi

Obdukcija je pokazala da je Frankie imao 54 ugriza, uglavnom na licu, vratu i prsima. Dio vlasišta bio mu je otkinut, a jedno uho je visjelo. Na dječakovoj glavi bila je i ogromna rana 15 cm x 14 cm.

Tijekom suđenja se saznalo da je Willis išla provjeriti kako je Frankie oko 4.30 ujutro i da ga je našla mrtvog i prekrivenog krvlju.

“Vjerujem da će vas prizor koji ste vidjeli progoniti do kraja života”, rekao je sudac majci, , prenosi Dnevnik.ba.

Komentari