Osumnjičenog za ubojstvo Madeleine McCann policija istražuje i zbog silovanja i ubojstva dječaka

Policija Christiana Bruecknera, glavnog osumnjičenog za nestanak i ubojstvo Madeleine McCann, istražuje i u vezi s nestankom i smrću dječaka nestalog u Frankfurtu 1998. godine. Riječ je o Tristanu Brubachu koji je u vrijeme nestanka imao 13 godina, a njegovo osakaćeno tijelo pronađeno je ispod podvožnjaka u Frankfurtu, piše Daily Mail.

Istražitelji su tada utvrdili da je ubojica nesretnog dječaka pretukao, mučio, silovao i davio, a naposljetku mu je prerezan vrat. Nakon što ga je ubio, ubojica je odrezao i dijelove dječakova tijela.

Troje tinejdžera prijavili su policiji 1998. da vidjeli mogućeg ubojicu dječaka, a opis koji su dali policiji podudara se s opisom Christiana Bruecknera. Ispričali su da su nestalog dječaka vidjeli 10 minuta prije nego što su uočili muškarca koji se ”bori s nečim” ispod podvožnjaka, prenosi Daily Mail. Istražitelji vjeruju da su trojica tinejdžera iz daljine svjedočila stravičnom ubojstvu 13-godišnjaka.

Ovo je već četvrti slučaj nestanka djeteta s kojim se povezuje Christian Bruecknera. Osim što je glavni osumnjičenik u slučaju Madeleine McCann, sumnja se da bi mogao biti povezan i s nestankom petogodišnje Inge Gehricke u Njemačkoj te šestogodišnjeg Renéa Hassea, također iz Njemačke, piše Dnevnik.hr.



Komentari