NOVO UBOJSTVO! Ubijena je mlada učiteljica, nastavlja se nasilje nad ženama

Pixabay

Mlada učiteljica Sabina Nessa (28) ubijena je kada je hodala od svojeg stana do obližnjeg puba u Londonu gdje se trebala sastati s prijateljem. To se dogodilo samo šest mjeseci nakon što je ubijena Sarah Everard, objavila je londonska policija u četvrtak, a prenosi DPA.

Za ubojstvo učiteljice Sabine Nessa uhićen je 38-godišnjak.

Istražitelji vjeruju kako je Nessa napustila svoj stan u Astell Roadu u Greenwichu te je prošla kroz Cator Park, prema baru Depot na trgu Pegler u selu Kidbrooke, gdje je napadnuta.

Policija je izvijestila kako je njezino tijelo pronađeno u blizini društvenog centra OneSpace u ulici Kidbrooke Park Road.



Ubojstvo se dogodilo nedugo nakon što je gradonačelnik Londona Sadiq Khan rekao kako je nasilje nad ženama postalo nacionalna “epidemija”.

“Imamo epidemiju kada je u pitanju nasilje nad ženama i djevojčicama. Mislim da mi muškarci moramo biti saveznici u rješavanju ovoga pitanja”, rekao je Khan.

Ubojstvo Everard, 33-godišnje direktorice marketinga, ubijene ranije ove godine, dovelo je do velike pozornosti britanske javnosti i prosvjeda za prava žena.

Nakon što se Everard danima smatrala nestalom, njezino tijelo je pronađeno, a za njezinu otmicu i ubojstvo optužen je londonski policajac.

Komentari