Masakr na Kosovu: Policajka ubila roditelje i dva brata pa počinila samoubojstvo

Kosovska policijska časnica ubila je u utorak četiri člana svoje obitelji i nakon toga počinila samoubojstvo, izjavili su tužitelji u Gnjilanu, oko 50 kilometara jugoistočno od prijestolnice Prištine.

Časnica, koji je radila u lokalnoj policijskoj postaji, ubila je majku i oca i dvojicu braće, rekao je glasnogovornik tužitelja.

Svo petero bilo je mrtvo na licu mjesta, kazao je glasnogovornik dodajući da je istraga u tijeku te da zasad nije poznat motiv ovog zločina.

Cijelo mjesto u šoku

Navodno je riječ o 45-godišnjoj Blaci Valjdete. Obitelj je ubila u njihovoj kući, a cijelo mjesto je šokirano jer nitko nije očekivao da bi se ovakav zločin mogao dogoditi.



Njen ubijeni otac zvao se Zećir, majka Hanife, a braća Fisnik i Bljerim.

Susjedi tvrde da ona nije prva zapucala

Nakon što se pojavila vijest o ubojstvima, susjedi policajke iznijele su drugačiju verziju tijeka događaja u kući kraj Gnjilana.

Prema njihovoj verziji, stariji sin je pucao u roditelje i brata. Svjedoci su izjavili da su prije 13 sati vidjeli Valjdatu kako ide prema obiteljskoj kući. Kako kažu, ona je nakon što je vidjela što je brat učinio ubila njega, a potom i sebe.

Ali, ovu verziju odbacuju istražni organi, jer za sada nema dokaza da je korišteno drugo oružje, prenosi Index.

Komentari