Dvojica Afganistanaca u Njemačkoj brutalno ubili vlastitu sestru zbog zapadnjačkog načina života

Dvojica Afganistanaca doseljenih u Njemačku, počinili su ubojstvo vlastite sestre jer je napustili tradicionalne obrasce ponašanja.

Braća u dobi od 22 i 25 godina iz Afganistana osumnjičeni su za brutalno ubojstvo svoje 34-godišnje sestre, a berlinsko Državno odvjetništvo pretpostavlja da je razlog bio njen zapadnjački način života.

Istražitelji su u Bavarskoj pronašli tijelo u četvrtak, 5. kolovoza, a braća se nalaze u pritvoru, piše BILD, a prenosi Dnevnik.hr.

Sredinom srpnja u Berlinu je prijavljen nestanak mlade majke dvoje djece, a budući da ništa nije ukazivalo na namjerno napuštanje djece, istražitelji nisu isključili mogućnost počinjenja zločina.Nakon što su pregledali snimke nadzornih kamera na javnim mjestima, vidjeli su na videozapisima braću na željezničkoj stanici u Berlinu.

Državno odvjetništvo je objavilo da su navodno tijelo ubijene sestre stavili u kofer i vlakom odnijeli u Bavarsku i tamo ga zakopali. Inače, tamo živi 25-godišnji brat.

”Ovo će biti vrlo složen postupak”, rekao je odvjetnik braće.

Obdukcija će rasvjetliti potrebne informacije, a braća su se, navodno, osjećala uvrijeđeno jer život njihove razvedene sestre nije dorastao njihovim moralnim standardima.

Komentari