Detalji sa suđenja glumcu iz ‘Parade’ uistinu su gnjusni. Dokazano je da je seksualno zlostavljao dječaka, ali ne ide u zatvor.

Screenshot

Glumac Goran Jevtić (41), koji je pravomoćno osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog optužbi da je seksualno zlostavljao tada maloljetnog Luku Krčevinca (20), kaznu neće služiti u zatvoru.

Odlukom Višeg suda u Somboru na temelju žalbe glumca i njegovog branitelja, Jevtić će kaznu služiti kod kuće i to bez elektronskog nadzora.

Podsjetimo, glumac kojeg smo svi zavoljeli u sada već kultnom filmu “Parada”, u WC-u Narodnog kazališta u Somboru, tada 16-godišnjeg Luku, prisilio je na oralni seks.

Okrivljeni je ušao u toalet u hodniku, a maloljetnik je ušao za njim da opere ruke. Tada je okrivljeni otvorio vrata WC-kabine i rekao mu: ‘Možeš samo na sekundu’ i glavom mu dao znak da priđe. Ne znajući što okrivljeni želi, približio se i tada ga je on uhvatio za ruku i povukao u WC, zatvorio vrata, stavio ruku na vrat i počeo ga ljubiti po vratu govoreći mu: ‘Treba ti biti čast da ti netko slavan kao ja želi popu*iti… Ne znaš kako ću ti ga dobro popu*iti’”, navodi se u sudskim spisima.



Jevtić je potom izvadio penis i masturbirao jednom rukom, a zatim se sagnuo, otkopčao dječaku hlače, izvadio njegov penis, te ga stavio u usta, dok je drugom rukom nastavio masturbirati. Dječak je cijelo vrijeme plakao od straha, molio ga da mu to ne radi i da ga pusti.

“Kako oštećeni nije prestajao plakati, glumac je u jednom trenutku ustao i pomaknuo se u stranu, a dječak je otvorio vrata WC i istrčao van. Prema tvrdnjama oštećenog, zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta”, pročitano je na sudu.

Komentari