Clinton napokon otkrio detalje o seks aferi s Monicom Lewinsky: ‘Najteže mi je bilo kad me supruga prisilila da sve priznam kćeri’

Screenshot

Novi dokumentarni film o Hillary Clinton donio je puno više od očekivanog.

U njemu se, naime, detaljnije nego ikada prije govori o seks skandalu Billa Clintona i Monice Lewinsky, a o cijelom neugodnom događaju u filmu “Hillary”, progovara njezin suprug osobno:

“Sjeo sam na krevet i pričao s Hillary. Rekao sam joj sve što se dogodilo i kada se dogodilo. Rekao sam joj da se osjećam grozno, prošli smo puno stvari posljednjih nekoliko godina. Nisam imao objašnjenje, to što sam učinio je neoprostivo” ispričao je.

Clinton je pokušao objasniti i zašto je to učinio:



“Bio sam pod velikim stresom zbog posla… Afera s njom mi je pomogla da se nosim sa svim tim problemima i da skrenem misli. Uopće nisam razmišljao o svojoj obitelji i posljedicama. Jako mi je žao što je Monica zbog tog čina postala poznata diljem svijeta”, kazao je uz javnu ispriku.

Nevjeru je komentirala i sama Hillary:

“Bila sam shrvana. Nisam mogla vjerovati. Bila sam toliko povrijeđena da nisam mogla vjerovati… Nisam mogla vjerovati da mi je lagao. Rekla sam mu da sve mora ispričati našoj kćeri što mu je najteže palo, no učinio je to”, izjavila je dodavši da ih je spasilo vrlo mučno bračno savjetovanje.

Komentari