Bush je čestitao Bidenu, ali i dao podršku Trumpu: Predsjednik ima pravo na pokretanje pravne bitke i prebrojavanje glasova

Twitter

Bivši republikanski predsjednik George W. Bush čestitao je izabranom predsjedniku Joeu Bidenu i potpredsjednici Kamali Harris, u ključnom priznanju Bidenove izborne pobjede iz republikanske baze.

“Američki narod može imati povjerenja da su ovi izbori u svojoj srži bili pošteni, njihov integritet bit će podržan, a njihov ishod je jasan”, rekao je George W. Bush.

“Upravo sam razgovarao s izabranim predsjednikom SAD-a, Joeom Bidenom. Srdačno sam mu čestitao ii zahvalio mu na domoljubnoj poruci koju je izrekao sinoć”, izjavio je 43. američki predsjednik George W. Bush.

“Ponudio sam mu jednaku stvar kao i predsjednicima Trumpu i Obami: svoje molitve za njegovu uspješnost i obećanje da ću pomoći na koji god način mogu”, rekao je Bush i dodao da bi mu se “svi Amerikanci” trebali pridružiti.

Bush je također čestitao Trumpu na tome što je 70 milijuna Amerikanaca bilo uz njega te je rekao da predsjednik ima “pravo” na pokretanje pravne bitke i prebrojavanje glasova.

Komentari