BONDOVA DJEVOJKA POZITIVNA NA KORONAVIRUS Olga Kurylenko iz karantene: Shvatite ovo ozbiljno

OnRede.com / Twitter

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko u nedjelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus te da je u karanteni.

Četrdesetogodišnja glumica koja je glumila Camille Montes, Bondovu djevojku u filmu ‘Quantum of Solace’ 2008. zajedno s Danielom Craigom, napisala je da je “bolesna već gotovo tjedan dana” te da su joj glavni simptomi “temperatura i umor”.

Svojim je obožavateljima poručila: “Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana.

Kurylenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Jamesu Bondu, točnije filmu ‘Quantum of Solace’ te po znanstveno-fantastičnom filmu ‘Oblivion’ iz 2013. u kojemu joj je filmski partner bio Tom Cruise.

Glumila je i u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija ‘The Death of Stalin’ i Terry Gilliamovom ‘The Man Who Killed Don Quixote’ s Adamom Driverom.

Nedavno je završila produkciju na filmu ‘The Bay Of Silence’, trileru redateljice Paule van der Oest u kojemu glume Claes Bang (The Square) i Brian Cox (Succession).

Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, no na Instagramu nije otkrila gdje je u samoizolaciji.

“Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svježu limunadu i jedem češnjak…, dobar je za imunitet”, napisala je.

Kurylenko se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih selebritija zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus te da su u samoizolaciji u Australiji.

Tijekom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici izavršio i predsjednik Universal Musica Lucian Grainge.

I supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum. Ona je u petak objavila da se još nije testirala jer ne uspijeva stupiti u kontakt s liječnicima.

Komentari