Boksač jednim udarcem usmrtio čovjeka zbog svjetske prvakinje, žena ubijenog objavila snimku

U ruskom gradu Barnaul, u blizini Novosibirska, dogodila se tragedija u kojoj je sudjelovao manje poznati bivši boksač Mikhail Startsev te, kako navode ruski mediji, bivša dvostruka svjetska prvakinja u kick-boxingu Liliya Vorogushina.

Incident se dogodio pred mnogobrojnim svjedocima, a svemu je kumovao alkohol. Boksač i kick-boksačica ušli su u sukob s čovjekom koji je, kako se vidi na snimci, imao neku vrstu štake ili štapa. Nitko se od promatrača nije htio umiješati osim Pavela Pokhlova, koji je na kraju to platio životom.

Na snimci se vidi kako je Vorogushina udarila hendikepiranog muškarca na podu, a dok je Pokhlov razdvajao boksača Startseva, okrenuo se i udario kick-boksačicu nakon njezina udaranja čovjeka na tlu. Tada je Startsev žestoko udario nesretno stradalog muškarca s leđa i ovaj je pao kao pokošen te lupio glavom u beton.

Supruga ubijenog Pokhlova iskoristila je društvene mreže kako bi javnost upoznala s ovim tragičnim događajem te se obrušila na par boraca.”Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boxing prvakinja Vorogushina i njezin prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Nitko se od te ološi nije niti ispričao meni ili njegovim roditeljima”, napisala je udovica nesretnog muškarca, koja je također sudjelovala u incidentu.

Vorogushina, za koju ruski mediji navode da je četverostruka ruska i dvostruka svjetska prvakinja te osvajačice bronce na Svjetskom kupu, podržala je kaznu za svog prijatelja boksača od 15 godina zatvora te poručila kako je 27. srpnja dan kada joj se život zauvijek raspao. Ona i optuženi boksač podnijeli su zahtjev za održavanjem suđenja u Moskvi, prenosi Gol.hr.

Komentari