Asistentica u nastavi uhićena zbog spolnog odnosa s trojicom učenika

Twitter

Ashlyn Faye Bell (24), asistentica u nastavi u jednoj srednjoj školi u Teksasu, uhićena je zbog toga što je navodno imala spolni odnos s trojicom tinejdžera, odnosno njezinih učenika.

Bell je u tri odvojena navrata imala spolni odnos sa svojim učenicima. To se dogodilo u studenom prošle godine u njezinom domu u New Bostonu, Teksas. Dvoje učenika tada je imalo 17, a jedan 16 godina.

Bell, majka jednog djeteta, u to vrijeme radila je kao asistentica u nastavi te u knjižnici te srednje škole.

Nastavnik načuo razgovor tinejdžera, a policija pokrenula istragu

Policija je otvorila istragu nakon što je jedan od nastavnika načuo razgovor skupine tinejdžera među kojima je jedan spomenuo da je možda Bell zatrudnjela tijekom spolnog odnosa s njim.



Lokalni portal TXK Today donosi detalje uhidbenog naloga u kojem se navodi da je taj učenik priznao da je imao spolni odnos s Bell jednom te da mu je ona rekla da “on nije tatica”.

Isti učenik navodno je otkrio policiji da je Bell imala spolni odnos i s ostalima. Nije isprva bilo jasno je li Bell zatrudnjela tijekom nekih od tih odnosa ili je u drugom stanju bila i ranije.

Svaki spolni odnos dogodio se kod nje kući

Policija dodaje da je jedan od dvojice 17-godišnjaka komunicirao s Bell putem društvene mreže Snapchat koju su koristili za dogovor i nalaženje. To se dogodilo oko Dana zahvalnosti, našli su se na jednom stajalištu za kamione prije nego su otišli kod nje kući. Rekao je da je njezino dijete tada bilo na stražnjem sjedalu njenog automobila te da je prvo uspavala svoje dijete, a onda se navodno s njim upustila u spolni odnos.

Drugi 17-godišnjak rekao je policiji da mu je Bell bila učiteljica dok su imali spolni odnos kod nje doma. 16-godišnjak je navodno priznao policiji da je dvaput imao spolni odnos s Bell, također kod nje.

Uhićena je 24. srpnja i optužena po dvije točke: zbog nezakonitog odnosa između učitelja i učenika te zbog seksualnog zlostavljanja djeteta.

Dan nakon uhićenja puštena je nakon što joj je plaćena jamčevina u iznosu od 150.000 dolara. Prijeti joj i do 20 godina zatvora po svakoj točki optužnice, prenosi Index.

Komentari