Suradnja UNICEF-a i Kauflanda: Kaufland 300 tisuća kuna za opremu hrvatskih rodilišta

Trgovački lanac Kaufland je u humanitarnoj akciji “Za bolje sutra uključi se danas” UNICEF-u donirao 300 tisuća kuna, za programe podrške najmlađoj djeci i majkama kroz nabavku potrebne opreme za rodilišta u Hrvatskoj, priopćili su u ponedjeljak.

“Zahvaljujemo Kauflandu Hrvatska što je prepoznao UNICEF-ovu namjeru da najranjivijoj novorođenčadi i njihovim majkama pružimo najbolji mogući početak života i bolje uvjete u hrvatskim rodilištima”, rekla je predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Regina M. Castillo.

Voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu Marija Franić kaže da s UNICEF-om imaju dugogodišnjeg jakog partnera koji brine o dobrobiti djece. “Zahvaljujemo kupcima koji su kupnjom naših Kuniboo i Hip&Hopps proizvoda podržali akciju, a svim majkama i novorođenim bebama želimo od srca sve najbolje”, dodala je Franić.

Cilj akcije je pomoći novorođenim bebama i roditeljima u lokalnim zajednicama u kojima Kaufland posluje, stoga će UNICEF iznos od 300 tisuća kuna iskoristiti za programe podrške najmlađoj djeci i majkama kroz nabavku dijela potrebne opreme za sva rodilišta u Hrvatskoj.



Komentari