SPLIT Policija privela dvije osobe povezane s ubojstvom, napadač još u bijegu

Zamjenik načelnika Policijske uprave Splitsko-dalmatinke Marko Srdarević u subotu je u popodnevnim satima za RTL potvrdio da je policija zbog povezanosti s pucnjavom u Splitu koja je rezultirala s tri smrtna slučaja privela dvije osobe te da nad njima provode istražne radnje.

Srdarević nije mogao potvrditi je li jedna od te dvije osobe počinitelj ubojstava te ima li više od jednog počinitelja. Također, nije mogao reći jesu li uhićene osobe naoružane, ali je rekao da se nisu opirale uhićenju. Dodao je da su spomenute osobe uhićene na području grada Splita.

Zamjenik načelnika PU Splitsko-dalmatinske rekao je da istraga traje te da ne može govoriti o eventualnim motivima ubojstava.

Srdarević je rekao da sve dostupne snage rade na rješavanju slučaja. “Građani se mogu slobodno kretati svugdje, osim na području gdje se obavlja očevid”, dodao je.



Oko 20 pripadnika specijalne policije ispred poznatog ugostiteljskog objekta pregovaralo je s osobom koja je naposljetku izašla iz objekta te se predala policiji.

Komentari