Škoro: Iz svih majčinih suza nastao je tsunami kojeg nitko više neće moći spriječiti

U punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Škoro je u 10:30 počeo svoj veliki predizborni izborni skup.

“Okupili smo se kako bismo dali podršku jednom od nas, Miroslavu Škori“, započela je govor u Lisinskom glumica Nada Gačešić Livaković, prije nego što će najaviti predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru.

Gačešić Livaković rekla je i kako je Škoro sebe i svoju obitelj izložio “bjesomučnim napadima strukture koje drmaju Hrvatskom da bi narodu vratio ono što mu je oteto – njegovu državu Hrvatsku, slobodnu i suverenu”.

Zatim je na pozornicu stupio Jacques Houdek koji je otpjevao hrvatsku himnu da bi se održala minuta šutnje za prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana.



Jacques je nakon toga otpjevao Škorinu pjesmu “Tamo gdje je dom”.

Na skup su, među ostalim, došli Ruža TomašićŽeljko GlasnovićZlatko HasanbegovićMiro BuljNikola GrmojaBožo PetrovićHrvoje ZekanovićBernardica Juretić

Nakon još nekoliko scenskih nastupa na pozornicu je stupila Gačešić Livaković koja je rekla da su Hrvatima često sudili zbog domoljublja.

“A od 23. lipnja sude i njemu jer se usudio dirnuti strukture koje desetljećima drmaju Hrvatskom. Što se boje neovisnog čobvjeka kojeg ne mogu kontrolirati”, rekla je Gačešić Livaković i zamolila sve u dvorani da pozdrave “budućeg predsjednika Republike Hrvatske, Miroslava Škoru”.

Na pozornicu je uz taktove pjesme “Sude mi” došao i Škoro.

Komentari