Pernar zaprijetio pa izbrisao objavu: Gospodo masoni, zabava je gotova, tek sam krenuo na vas, ovo je samo početak

Goran Mehkek / CROPIX

“Je li moguće da je u masoneriji i županijski vijećnik HDZ-a iz Primorsko Goranske županije Dino Beaković?

Ako jest, pitam te Andreju Plenkoviću hoćeš li ga isključiti iz svojih redova ili je HDZ stranka otvorena za masone?

Gospodo masoni, zabava je gotova, tek sam krenuo na vas, ovo je samo početak. Možete me samo ubiti, na drugi način me ne možete zaustavit.

Ako moram umrijeti zbog toga jer sam vam se suprotstavio, barem ću umrijeti slobodan, a ne kao vaš rob.



PS: Nikad nije bilo lakše zaradit 10.000 kn”, piše na svom Facebooku Pernar.

Podsjetimo, saborski zastupnik Ivan Pernar ponudio je 10.000 kuna osobi koja mu dostavi dokaz o članstvu dužnosnika u masonskoj loži.

Izgleda kako je netko ovaj put zaradio.

PERNAR U LOVU NA MASONE Nudi 10.000 za dokaze o dužnosnicima u ložama

Gabrić je izgubio borbu za ljudska srca i duše

Pernar je za portal Otvoreno komentirao je cijelu situaciju i otkrio brinu li ga izjave Nikice Gabrića kako će se pravno obračunati s onima koji ga prozivaju:

“Gabrić je prepoznao kako sam ja jedina osoba u politici koja se zapravo suprotstavlja masoneriji i očito sam mu veliki trn u oku, pa zbog toga ima potrebu stalno pričati protiv mene i omalovažavati me, nije ugodno čuti Gabrića kako govori kako će se pravnim putem ‘riješiti‘ ljudi koji se suprotstavljaju njemu i masonima. On evidentno ima jake veze i bio je s državnim odvjetnikom na ‘ti’, tako da tko zna što on planira, odnosno koje on sve ljude poznaje i što je sve spreman učiniti.” komentira Pernar i dodaje: “Ono što je ključno, ovo nije samo pravna borba, nego i politička borba za naklonost javnosti i mislim kako je tu borbu, borbu za ljudska srca i duše zapravo Gabrić izgubio. Teško će nakon ovoga on moći nekoga dovući u taj svoj masonski red“, zaključuje saborski zastupnik Ivan Pernar za Otvoreno.

Ivan Pernar za portal Otvoreno: Gabrić je izgubio borbu za ljudska srca i duše

Komentari