Majka ubijene djevojke s Lošinja: Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije nismo vidjeli, on je naprosto ‘fulao’ kuću

Ilustracija ,Matija Djanjesic / CROPIX

U Malom Lošinju u jutarnjim satima ubijena je 16-godišnja djevojka koja je stradala sasvim slučajno. Muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao je u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci. piše Jutarnji list.

“Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto ‘fulao’ kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak”, govori majka ubijene djevojke.

“Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela”, ispričala je majka novinarima Jutarnjeg.

Podsjećamo, iz PU doznalo se kako je u prostorije policijske postaje Mali Lošinj doveden muškarac na obavijesni razgovor. Za sada nije osumnjičen za ubojstvo niti je uhićen, ali se pretpostavlja da ima saznanja o kaznenom djelu.



Policija privela muškarca kojeg dovodi u vezu s ubojstvom u Malom Lošinju

Komentari