KOLAKUŠIĆ NAPAO MILANOVIĆA Nemoguće je da je skupio 70 tisuća potpisa

Cropix

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić predao je DIP-u potpise za predsjedničku kandidaturu.

“Prikupili smo 15.000 potpisa i prema onome što smo mogli vidjeti na terenu samo četiri kandidata su realno mogli prikupiti potpise”, rekao je Kolakušić.

“Šokiran sam sa 70.000 potpisa koje je predao SDP, jer sumnjam da su se oni dogodili. Nerealno je da je Radimir Čačić prikupio 7.000  potpisa, to spada u sferu znanstvene fantastike”, rekao je Kolakušić.

“Dođem li u situaciju, provjerit ću te potpise. Iskreno sumnjam u prikupljene potpise, pogotovo nekih kandidata koji su rekli da su ih u samo nekoliko dana prikupili. Iznimnu zabrinutost imam u regularnost prikupljenih potpisa pogotovo ako oni budu u velikom broju, sumnjam da su se oni dogodili”, rekao je dodavši da će, bude li u prilici moći to provjeriti, angažirati policiju da provodi izvide i kontaktira ljude i pita ih jesu li doista dali svoj potpis.



“HDZ, Škoro i mi, drugi nisu skupili po danu ni 5 potpisa”, rekao je Kolakušić.

Upitan koja će mu biti strategija do kraja kampanje, Kolakušić je rekao da su sučeljavanja jedino gdje donekle može usporediti program s protukandidatima. “Ja polažem svu nadu u sučeljavanja, nemamo reklame, niti audiovizualne ni društvene mreže, pozivam sve televizije da organiziraju prava sučeljavanja. Nadam se da će se uistinu predati potpisi koji su skupljeni i da ćemo imati javna televizijska sučeljavanja”, rekao je Kolakušić za N1.

VIDEO Volonteri na štandu Kolinde Grabar-Kitarović priznali krivotvorenje potpisa?

Komentari