Evo koji će vas izvođači zabavljati u najluđoj noći u godini

Mnogi poznati izvođači zabavljat će hrvatske građane, a zagrebački doček bit će najskuplji.

Novi fosili i Prljavo kazalište u Zagrebu

Staru godinu ispratit će Novi fosili na Trgu bana Jelačića, obilježavajući 50 godina karijere. A nakon toga će do sitnih sati Zagrepčane zabavljati dečki iz Dubrave – Prljavo kazalište.

”Mislim da će to biti najljepši način da prije ponoći zagrijemo naše Zagrepčane i sve goste, naravno, nadamo se da će doći obitelji sa djecom. Na našim koncertima su obično mame, tate, bake, djedovi, punice, svekrve”, kazala je pjevačica Sanja Doležal.

”Veseli nas ponovni susret sa ljudima na dočeku Nove godine. To je specifičan koncert, malo drugačije nego kad standardno band svira zato što se mora ukalkulirati vatromete i čestitanja”, rekao je Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta.



Najskuplji je to doček u državi, na njega će otići čak 700 tisuća kuna iz gradskog proračuna.

”Kad smo razgovarali što bi napravili s čim bi ljude zadovoljili, onda smo razmišljali o Fosilima i Prljavcima”, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Riječani će se veseliti uz Ninu Badrić i Dubiozu Kolektiv

Na splitskoj rivi atmosferu će zagrijavati Jelena Rozga te Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem. Zabava na otvorenom vrijedi pola milijuna kuna u organizaciji Turističke zajednice grada.

Nešto manje, 400 tisuća kuna Dubrovnik će platiti nastup Parnog valjka na Stradunu, a 40 tisuća za Miu Dimšić na dječjem dočeku.

Istu svotu, 440 tisuća kuna izdvojit će Rijeka. Na Korzu će se pjevati uz Ninu Badrić i skakati uz Dubiozu Kolektiv. Iz grada kažu kako, ako vrijeme posluži, očekuju 10 tisuća ljudi.

”Na ulasku za nas veliku, najveću 2020. godinu kada će Rijeka biti europska prijestolnica kulture zasigurno pripremamo jedan od najvećih na riječkom Korzu”, izjavila je Doris Šajn, voditeljica Kabineta gradonačelnika Rijeke.

Petar Grašo bit će zvijezda večeri u Malom Lošinju. Nastupit će za 205 tisuća kuna, a Grad Poreč će doček sa Severinom koštati više od 115 tisuća.

Osječani će uživati uz taktove grupe Opća opasnost koja će pjevati za 50 tisuća kuna. Od svih gradova koji su nam odgovorili na upite, upravo Osijek je najštedljiviji, pišu Vijesti.hr.

Komentari