Bivši ravnatelj bolnice rasplakao se prilikom obraćanja javnosti

Cropix

Nakon što je smijenjen nakon 23 godine na čelu bolnice Srebrnjak, doc. dr. Boro Nogalo danas je u 11 sati u bolnici trebao održati konferenciju za novinare. Nisu ga htjeli pustiti u bolnicu pa je konferenciju održao ispred bolnice.

Nogalo se rasplakao na samom početku obraćanja javnosti.  “Ne znam kada sam u životu plakao. Radio sam ovdje s ovim ljudima 23 godine i kome smeta da smo postali ovakva klinika. Nisam kriv po onim činjenicama koje oni navode. Sve su lagali i izmislili. Do ovoga me dovela moja tvrdoglavost”, dodao je.

“Nisam nikome nikada lizao dupe. Nisam bio ni u jednoj stranci. U dva dana te smjene kao da ništa nisi radio te još impliciraju da si nešto kriminalno radio”, kazao je Nogalo. “Zabranili su mi da nešto kažem danas. Nikoga i ne krivim, to su odradili interesni lobiji. Puno je političke diktature”, kazao je bivši ravnatelj pokazujući na ljude koji su stali uz njega, piše Večernji list.

Podsjetimo, Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak smijenilo je docenta Boru Nogala s dužnosti ravnatelja. Kao razlog naveli su proceduralne nepravilnosti u zapošljavanju liječnika u zadnjih sedam godina.



Komentari